Type " Romantiek "

Type " Romantiek "

Dit type deurluifel rust op 2 zeer fraaie bewerkte houten steunen aan de muur die langs de gehele deurpost lopen tot aan de grond. De naamgever van dit type luifel zijn de in het oog springende gewelfde en bewerkte houten schoren. Zeer fraai !

De luifel heeft een houten frame met aan de onderzijde een plafond van 10 mm dikte.
De randen rondom hebben een dikte van 18 mm en een hoogte van 20 cm. Op het frame ligt een dakplaat van 10 mm dikte met daarop een dubbel verlijmde dakbedekking van EPDM. 

De luifel krijgt een zijn romantische sierlijkheid door de zeer mooi gekromde bewerkte houten steunen, door de houten kroonlijst op de bovenzijde en diens afwerking met een sierlijke aluminium daktrim met kraal.

De loden "eendebek" is aan beide zijkanten van de luifel plaatsbaar en verzorgt de afvoer van het regenwater.

Type Romantiek wordt standaard geleverd in de maten 180 cm breed, 80 cm diep en 20 cm hoog, en is voorzien van bevestigingsmateriaal en een duidelijke installatie-omschrijving.

Optioneel is het mogelijk om LED-Spots te laten plaatsen. De LED-Spots hebben een IP65 normering voor waterdichtheid. Bij installatie van de LED-spots is het belangrijk om aan te geven waar de stroomkabel naar buiten komt.

Type Romantiek is al leverbaar vanaf € 975,--

Inspiratie